Som yrkesmänniska och...

Alltid glad, nästan.

I drygt två decennier har jag arbetat med matchning mellan arbetssökande och arbetsgivare och med rekrytering av personal.
Jag har själv upplevt hur det är att vara arbetslös och har erfarenheter från Arbetsförmedlingen, både som anställd och arbetssökande. Jag har mångårig erfarenhet av rekryteringsarbete, som arbetsförmedlare, personalansvarig i mitt företag, som rekryteringskonsult på olika rekryterings- och bemanningsföretag samt som 
verksamhetsansvarig och kontorschef. Jag har etablerat, utvecklat och haft operativt ansvar för tre bemannings- och rekryteringskontor i Malmö.
Mina kunskaps- och värdegrunder baseras huvudsakligen på en treårig universitetsutbildning från Lunds Universitet till studie- och yrkesvägledare, på kompletterande utbildningar såsom Arbetsförmedlingens egen internutbildning inom karriär- och yrkesvägledning och förmedling av arbete, en högre personalstrategisk diplomutbildning samt en diplomutbildning med inriktning projektledning.
Under en period av mitt liv var jag sjukskriven och diagnostiserad som ”utbränd” på grund av utmattningssyndrom.
I mitt arbetsliv har jag gjort erfarenheter från vitt skilda yrken och branscher, både som anställd och som företagare. 
Samtliga mina arbetslivs- och studieerfarenheter har jag haft nytta av när jag skrev boken; Bli jobbredo på 49 Timmar. 

...som privatperson.

Tillsammans med min dotter, hos fotografen.

Jag har inte alltid hetat Nathaliespappa.
Allt sedan dagen min dotter Náthalie föddes till denna världen har hon varit det viktigaste och finaste i mitt liv. Jag valde att byta efternamn till Nathaliespappa för att i handling visa henne hur mycket hon betyder för mig.
Det har haft det goda med sig att människor numera hellre talar med mig om livet istället för att diskutera dagens väder.
Min dotter är min ständiga källa till inspiration. Hon var såklart först med idén att byta efternamn. Hennes val; Gertsdotter. När vi tillsammans presenterar oss för en ny bekantskap får vi ofta göra detta två gånger innan den andra personen har samlat sig.
Liksom så många andra människor har jag hunnit med att gå in i den ökända väggen och varit långtidssjukskriven. Jag har varit arbetslös och många gånger haft det ekonomiskt svårt. Efter skilsmässan från min dotters mamma följde en utdragen vårdnadstvist och en mångårig kamp för rätten att fortsätta vara en närvarande pappa. Motståndet kom från socialsekreterare, tingsrättens personal, skolpersonal, arbetsgivare, samhällets normer och konventioner och från den före detta frun.
Du kan läsa om min dotters och min kamp för att kunna fortsätta vår relation tillsammans i min bok; GRÅTER NÄR INGEN SER.