GRÅTER NÄR INGEN SER

"Boken chockerar mig. Inte på grund av att människor skiljs eller bråkar om vårdnaden. Sådant hör man om hela tiden. Det som fyller mig med förskräckelse och fasa är att vi har mycket tydliga lagar och riktlinjer om vad för rättigheter ett barn har i Sverige. Ändå ser man gång på gång exempel på myndighetspersoner med makt som tolkar lagarna helt efter eget tycke och helt emot vad som borde vara bäst för barnet.
Det som skrämmer mig mest är att en förälder medvetet kan sabotera för barnet att ha tillgång till båda sina föräldrar och komma undan med det, ja, till och med bli premierad genom att få ensam vårdnad om barnet. Allt medan den förälder som kämpar för sitt barns rättigheter istället kan fråntas både gemensam vårdnad och umgängestid.
Detta är en bok som politiker, socialsekreterare och andra som arbetar med frågor av detta slaget skulle må bra av att läsa."
/Dorothe

GRÅTER NÄR INGEN SER

"Vill bara berätta att jag sträckläst boken och gråtit mig igenom den. Berättelsen är identisk med vad vi i vår familj går igenom, 3 års kämpande som inte verkar nå ett slut. Jag är samma farmor som i boken och pappan till vårat barnbarn är pappan i boken. Tack för en mycket bra bok, kommer absolut rekommendera den till andra pappor som kämpar för rätten till sitt/sina barn som skall vara en självklarhet i Sverige.
Må väl och än en gång tack för berättelsen som gick rakt in i hjärtat!"
/Lena

Bli jobbredo på 49 Timmar; Håkan Stivert, tidigare kontorschef Arbetsförmedlingen

Håkan Stivert har mångårig erfarenhet av karriärvägledning och coachning, som egen företagare, som konsulent vid Trygghetsstiftelsen och som tidigare kontorschef på Arbetsförmedlingen.

Bli jobbredo på 49 Timmar; Monika Andersson, Rektor Sankta Maria Folkhögskola

Monika Andersson är rektor på Sankta Maria folkhögskola, på Rosengård i Malmö.
Monika Andersson har åt skolan införskaffat ett antal exemplar av boken; Bli jobbredo på 49 timmar.

Bli jobbredo på 49 Timmar; Dennis Pettersson, Affärsområdeschef EnRival AB

Dennis Pettersson arbetar som affärsområdeschef på rekryterings- och bemanningsföretaget Enrival.
Dennis Pettersson har mångårig erfarenhet av personal- och rekryteringsarbete.