BOKA FÖRELÄSNINGEN - 90-DAGARSMODELLEN

JAG HAR MER ÄN 20 ÅRS ERFARENHET SOM JAG VILL FÖRMEDLA TILL DIG!
Jag har arbetat med karriärvägledning, rekrytering och med personalfrågor i mer än 20 år.
Bland det roligaste jag vet är att få se människor växa och utvecklas, såväl i arbetslivet som privat. 

NÄR VAR DU SENAST PÅ EN ANSTÄLLNINGSINTERVJU?
Idag står många människor utan arbete och saknar därmed en social samhörighet och den ekonomiska trygghet som följer med en anställning.
Alltför många anställda vantrivs på sin arbetsplats eller känner att man inte får det erkännande man förtjänar i form av arbetsinnehåll och lön.
Samtidigt slutar tiotusentals studenter varje år sina gymnasie-, folkhögskole- och universitetsstudier och ska finna sin väg ut i arbetslivet.
För var och en gäller att vässa sina möjligheter att komma till anställningsintervjuerna för att öka sina chanser att komma ifråga för en anställning. De flesta skriver ett CV som skickas runt till olika arbetsgivare men saknar en genomtänkt strategi för sitt arbetssökande.

VILL DU SNABBT KOMMA TILL EN ANSTÄLLNINGSINTERVJU?
Med min bok; bli jobbredo på 49 timmar och med min föreläsning får du 90-dagarsmodellen och med den alla de redskap du behöver för att effektivt konkurrera om de arbetstillfällen som intresserar dig!

PROVA 90-DAGARSMODELLEN!
Saknar du rätt stöd från Arbetsförmedlingen och känner hur tiden bara rinner iväg?
Slutar du snart skolan men saknar en strategi för ditt arbetssökande?
Boken Bli jobbredo på 49 timmar och min föreläsning vänder sig till varje arbetssökande, oavsett om du idag saknar arbete eller vantrivs på jobbet du har. 

EN FÖRELÄSNING FÖR ALLA SOM BEHÖVER ETT NYTT ARBETE!
Om du är rektor på en gymnasieskola, på en folkhögskola eller på ett studieförbund är detta föreläsningen för dina studenter!

Besök gärna 49timmar.se